Neverwinter Nights 2

(21 klantbeoordelingen)

24.30

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie: Tags: ,

Neverwinter Nights 2

De Forgotten Realm heeft nog nooit zo hard een held nodig gehad. Vele jaren zijn verstreken sinds de oorlog tussen Luskan en Neverwinter, bijna genoeg jaren om de oorlogswonden te doen helen. Maar de korte periode van vrede in de Realms komt wellicht ten einde. Door de groeiende spanning tussen de machtige stadsstaten balanceert de Sword Coast weer op de rand van een oorlog. Ongemerkt bedreigt een groter gevaar de City of Skilled Hands. Zonder dat de inwoners van het Noorden het weten, worden duistere krachten vanuit de Realms bijeengebracht onder de vlag van een legendarisch kwaad, diep in de Mere of Dead Men. Als hier niets aan gedaan wordt, zal het hele Noorden onder de macht van dit kwaad vallen.

Zelfs in de donkerste tijden is er hoop. Een mysterieus relikwie wordt naar Neverwinter gebracht, in de handen van een eenzame held, zodat de geheimen hiervan kunnen worden ontrafeld. Geheimen die het lot van het hele Noorden kunnen bezegelen. Op deze wijze begint een episch verhaal van kapotgeslagen bondgenootschappen, nobele daden en duistere zaken, die generaties lang de verhalen in de Realm zullen overheersen.

In de RPG Neverwinter Nights 2, kun je je eigen avonturen creëren, ze delen met vrienden, of hen door jouw avontuur loodsen als de Dungeon Master. Dit alles doe je met de compleet vernieuwde Obsidian Neverwinter Nights 2 Toolset. De game bevat bovendien nieuwe spreuken, “feats” en “advanced prestige classes”, gebaseerd op de Dungeon en Dragon-regels, versie 3.5. Het is mogelijk om tot drie kameraden te rekruteren, om je bij te staan op je avonturen. Dankzij verbeterde party-control, is het mogelijk dynamischer tactische beslissingen te maken tijdens gevechten, en is er meer persoonlijk interactie mogelijk.

De beste gaming producten vind je met korting bij PocketCubes

Specificaties: Neverwinter Nights 2

Merk

Atari

Minimale leeftijd

12

Genre

Role Playing Game (RPG)

Speleditie

Standard edition

Gesproken taal

nl

Format

Dvd-rom

EAN

3546430127575

Doelgroep

Fanatieke gamer

Platform

Windows

Online optie

Ja

Inhoud leeftijdsindicatie

Geweld

Regio

PAL

Systeemeisen

Minimaal Windows XPPentium IV 2.40 GHz512 MB RAMVideokaart met 128 MB geheugen5.50 GB vrije hardeschijfruimteDirectX 9c

Retour- en annuleerbeleid

Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina

Verpakking

Amaray

Oorspronkelijke releasedatum

2007-09-28

Speltype

Fantasie

Talen container

nl

21 recensies voor Neverwinter Nights 2

4.3 uit 5
13
4
3
0
1
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Sluis

    Ik hou van NWN echt waar.Deel 1 was super en deel 2 is nog meer uitgebreid.Wel een serieuze graphicscard of videocard in je pc instaleren anders ben je nergens.Vehaal is goed,de grapics super.Veel quests waar ik persoonlijk van hou.Veel keuze bij leveling up.Je moet wel veel saven om de game uit te spelen zodat waneer je dood gaat je een andere strategy kan bedenken.Het enige waar ik me echt aan stoorde waren de te vele filmpjes waneer je weer eens iemand belangrijk in de game aansprak.Duurde allemaal te lang.Verders een leuke gameplay.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. 25 september 2006

    Ja, ik hoop echt dat deze even goed of beter dan NWN 1 wordt, want die was ook echt vet en dat kan ik als DnD speler wel zeggen. Dit is namelijk het spel dat de DnD 3.5 regels voor 90% heeft toegepast en daardoor is het dus goed gebalanceerd. De graphics zijn ook zeker niet niks, wat zeg ik, ze zijn fantastisch!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. Vlaardingen

    Dit is een van de beste RPG’s die ik ooit heb gespeeld en een van de weinige spellen waar ik niet genoeg van kan krijgen. Na nwn1 te hebben gespeeld is de camera wel gigantisch wennen, en dat valt dan tegen. Maar als je daar eenmaal aan gewend ben vreet dit spel uren van je dag. Het bied een hoop variatie en als je eenmaal door de single player heen ben, heb je nog een complete online wereld te verkennen. In mijn mening: Top game!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  4. 27 september 2006

    ik heb gehoord dat er ook een collectors edition uit komt en hiervan 2 versies : lawful good en chaotic evil, weet iemand hier iets meer van?

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  5. Nijverdal

    dit word een echt toppertje!! vooral je nu weer beetje party kan maken en je der ook 100% invloed op kan hebben!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  6. Julian Huiskamp

    mijn naam is julian, in nwn noemen zij mij ook wel neverspiked (accountnaam) ik heb bijna altijd zeko in mijn naam, ik zit 10 uur per dag achter de pc in nwn 2, en speel het al 3 jaar! ik kan er nog geen genoeg van krijgen….. en toen hoorde ik de uitgave van neverwinternights II beter kan het niet worden!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  7. 2 oktober 2006

    Voor degeen hieronder: De collectors edition bevat een stoffen landkaart, een figuur uit het spel en ook 10 extra speelbare figuren dmv een patch, afhankelijk van de keuze good of evil

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  8. Dordrecht

    Ik heb recent deze game besteld en ben deze nu volop aan het spelen. Deze RPG heeft een geweldige verslavingsfactor die onmisbaar is in dit soort spellen. De mogelijkheden om je eigen character te maken zijn eindeloos, het kan helemaal naar je eigen smaak. Het laatste wat ik persoonlijk heel belangrijk vind in games is de verhaallijn; die is zeer goed in deze game. Neverwinter Nights 2 is het absoluut waard!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  9. 18 september 2006

    Zeker een goed spel…NwN 1 was al helemaal de bom en Atari kennende zal deze ook wel weer helemaal te gek zijn

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  10. Leeuwarden

    Het is een prachtig spel, mede omdat het zo vreselijk uitgebreid is. Om alle soorten goed gespeeld te hebben heb je zeker 400 uur nodig. Je kunt het spel ook zelf aanpassen, er zit zelfs een programma bij waarmee je de uitrusting van een nieuwe look te voorzien. En als je bent uitgespeeld, zou je zelfs je eigen campaign kunnen maken. Atari en Obsidian hebben hier een uitstekende RPG gemaakt, waarmee veel mensen weer een leuk eindje te gamen hebben.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  11. Nieuwerkerk aan den IJssel

    Hallo, Ik heb sinds 3 weken NW2 en ben er zeer gelukkig mee. Het spel is qua RPG eigenschappen en main story beter dan zijn voorganger. Minder zijn de summiere side-quest, de vele bugs (de patch 1.03 komt binnenkort) en de camerabesturing (die aangepast kan worden na het installeren van de patch). Vooral het volledig besturen van alle 3 de teamgenoten, naast jouw eigen karakter, is een hele grote verbetering ten opzichte van NW1. Dit aspect komt dan ook zelfs in de buurt van Baldurs Gate 2. De main story is onderhoudend en goed uitgewerkt, met meerdere facties en belangen. Het is alleen jammer dat heel het spel voor een RPG behoorlijk lineair is. Er zijn amper gebieden waar je uren zoet bent met het oplossen van een side quest (zoals in BG2). Alleen de missies van je kameraden halen je echt van het vaste missiepad af. Dit zijn daarom echt leuke bezigheden omdat het je teamgenoten meer diepgang (en XP)geeft. Ook de conversaties tussen de verschillende karakters zijn leuk en onderhoudend. De vele toverspreuken en vooral de loot (schatten van vijanden en gebieden)spreken tot de verbeelding. Het is ongelofelijk hoe creatief de makers zijn geweest bij het ontwerpen van armor, wapens etc. Het maakt het spel niet moeilijker (op Normal difficulty is het spel vrij eenvoudig) maar geeft wel echt het RPG gevoel. Voor nieuwe spelers in het D&D universum is er een prima tutorial die op een leuke manier snel de algemene kneepjes van het spel leert. Daarnaast is er ook nog een hoop zelf te ontdekken. De graphics zijn goed, maar vergen veel van de PC en vooral de videokaart. Bij mijn pc (Athlon 64 3200+, 1gb ram, 7600xt videokaart op 1200 x 1024 resolutie) draait alles met een FPS van tussen de 15 en 40. Dit is bij dit soort spellen toch wel het minimum. De patch die binnenkort uitkomt schijnt het een en ander te optimaliseren op het gebied van graphics en prestaties(opbouw van bomen en gras, berekenen van schaduwen e.d.). Voor liefhebbers van het genre is deze game een must. Vooral de liefhebbers van spellen als Knight of the old Republic (1 en 2), Baldurs Gate, en de eerste Neverwinter raad ik aan dit spel aan te schaffen. Het kost je je sociale leven, maar je zult veel plezier hebben en je zult je even wanen in de tijd dat je BG2 speelde. Voor de gamer die dit soort spellen nooit speelt: Durf de stap te nemen!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  12. roelofarendsveen

    zeker een goede opvolger van neverwinter nights het is alleen jammer dat ik nu nog een maand moet wachten voor ik hem krijg maar zeker een aanrader voor wie world of warcraft onderhand wel zat is:)

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  13. 25 juli 2008

    In 1 woord bagger engine voor dit spel. Het zal best een geweldig verhaal etc hebben en geweldige gameplay aangezien dit soort games helemaal mijn gading zijn. echter dit spel zit technisch zo slecht in elkaar. Ik heb een dual core processor, 2 gb ram en een 8800gts 640 mb. en toch haal ik er niet meer uit als 15-20 fps, op de LAAGSTE settings. systeem compleet geoptimaliseert etc etc. een enorme hoeveelheid mensen hebben hier last van door de louter beschamende engine. weet wat je koopt, het eerste deel is niet voor niets nog steeds populairder dan dit deel.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  14. Hans van ’t Woud; blackshore.eu

    Ik hoop dat hij inderdaad minstens zo goed is. Ik heb alle delen Baldursgate en Neverwinternights + uitbreidingen in de kast staan, dus deze moet er zeker bij. Alleen heb ik dus de collectors edition besteld, maar deze is slecht leverbaar 🙁 Ik hoop dat NWN2 minstens zo goed zal zijn als de oudere delen. Het spel is nu echter niet meer van bioware. Atari is alleen maar de uitgever

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  15. lucas de rooij

    ik druk op play en krijg could not find any direct3d device

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  16. Den Helder

    dit lijkt me egt een van de beste RPG’s van de laatste tijd. ik denk dat ik hem wel ga kopen omdat het een heel mooi uiterlijk heeft en de voorganger van het spel ook heel goed was. alleen van het vorige deel was de besturing lastig, ik hoop dat atari dat wel heeft verbeterd in dit deel. maar iemand die van fable en dat soort spellen houd die moet deze zeker gaan kopen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  17. 3 november 2006

    hallo weet iemand of de online gameplay leuk is van NWN 2 want raak uitgeken op World Of Warcraft! alsvast bedankt greezt Dennie

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  18. Goes

    Prachtig vormgegeven, zoveel mogelijkheden, veel sidequests, mooie graphics en een interessant verhaal. Een geweldige opvolger en zeer verslavend. Leuke en goed uitgewerkte companions en npc. Er zijn zelfs romances tussen karakters mogelijk (hoewel niet zo uitgebreid als in BG2). Het enige nadeel van dit spel is dat de eisen voor ’t systeem en de kaart vrij hoog zijn. Je kunt je instellingen wel aanpassen, maar let bij de aanschaf wel even op de minimale vereisten voor het spelen. Wat mij op den duur begon te irriteren zijn de laadtijden, vooral in de stad (Neverwinter zelf vooral).Huisje in, huisje uit, district in, district uit, je bleef nooit lang op een lokatie en als je dan telkens zit te wachten totdat je weer verder kan…. Het quicksaven gaat vrij snel (daarvoor heet ’t een quicksave), maar het laden van de worldmap om vervolgens naar een ander gebied te springen duurde soms erg lang. Af en toe had ik ook wat problemen met de camera, maar dat ging na ’t updaten beter. Bij de hele grote (meer massa)gevechten haperde het spel af en toe. Verder dus een mooie game en t aanschaffen waard als je van rpg’s houd.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  19. 10 juni 2007

    Dit spel is erg goed maar en is 1 minpuntje… dat je zoveel moet laden. Maar de graphics zijn heel erg goed. Je hebt veel vrijheid(op dat laden na) en het is echt een spel waar je een team opricht je geeft ze spullen en jij neemt ze. Een fantastisch spel!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  20. Wouter van Welbergen

    Dit is een van de beste spellen in rollenspellen. Deze reeks (Baldur’s Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights) is een van de weinige spellen waarbij je acties concequenties hebben op het verhaal. Het heeft ook een stap naar het liefdesleven, wat eigenlijk nog wat meer uitgediept mag worden, maar een goed begin. Wat NWN2 ook goed heeft gedaan is dat het verhaal wat lichter is gemaakt. De hoofdlijn is makkelijk en leuk om te volgen zodat je niet eerst een uur zit te lezen voor een beetje actie. Wat engine betreft, je een stevige engine nodig (grass en bloom uit doet al erg veel). Het spel is (nog) niet gemaakt voor een multicore processor. Een aanrader voor RPG liefhebbers en zelfs een aanrader voor mensen die RPG willen proberen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  21. Rotterdam

    Het is een hele lange tijd geleden dat ik zo veel plezier uit een spel heb kunnen halen, en zo veel speel uren, de single player campaign is zeer uitgebreid, heeft diepe character ontwikkelingen, goede verhaal lijnen en plots, leuke graphics, en een groote verslavende factor, ik zou dit spel aan elke RPG fan aanraden, het is het leukste RPG wat ik sings BG2 heb gespeeld

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    PocketCubes
    Logo
    Enable registration in settings - general
    Shopping cart