Uefa Euro Soccer 2004 Portugal

(19 klantbeoordelingen)

12.75

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Uefa Euro Soccer 2004 Portugal

In het speltype EURO 2004 kun je met één van de 51 deelnemende Europese naties spelen. Je kunt vriendschappelijke wedstrijden op poten zetten en spelen tegen andere naties. Je kunt ook het hele toernooi doorlopen, van de kwalificatie tot de play-offs en de finale. Je kunt niet alleen in de gaten houden welke spelers geblesseerd of geschorst zijn, maar dankzij het nieuwe dynamische moreelsysteem kun je ook het moreel van de spelers in de gaten houden, dat nogal wisselt naar gelang de persoonlijke prestaties en de teamprestaties en dat duidelijk invloed heeft op het spel van de speler.

De beste gaming producten vind je met korting bij PocketCubes

Specificaties: Uefa Euro Soccer 2004 Portugal

Merk

Electronic Arts

Platform

Windows

Genre

Sport

Speleditie

Standard edition

Gesproken taal

en

Format

CD-rom

EAN

5030946037582

Doelgroep

Vrijetijdsgamer, Fanatieke gamer, Gezelschapsgamer

Minimale leeftijd

3

Online abonnement vereist

Geen abonnement vereist

Splitscreen

Nee

Regio

Region Free

Retour- en annuleerbeleid

Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina

Verpakking

Amaray

Gewicht

92.3 g

Gewonnen prijzen

Geen

Speltype

Voetbal

Talen container

en

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Spel is mee gespeeld.

Verpakking breedte

13.5 cm

Verpakking hoogte

1.78 cm

Verpakking lengte

19 cm

Verpakkingsinhoud

2 x CDDit is GEEN nieuw spel. Er is reeds mee gespeeld

19 recensies voor Uefa Euro Soccer 2004 Portugal

3.0 uit 5
4
3
4
4
4
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Haarlem, Nederland

    ik vind het een leuk, goed spel het heeft eigenlijk alles vooral de ‘droomwedsrijd’vind ik leuk

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. nederland

    als je het vergelijkt met fifa 2004 is het precies hetzelfde, je kunt beter met de nationale ploegen van 2004 spelen dan met die van ek portugal. Ik zou het nooit kopen nederland naamloos en gewoon geen vooruitgang. ZEER SLECHT

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. amsterdam

    oranje is weer eens naamloos dat is echt een tegenvaller,gameplay vindt ik weinig opties,je bent beter af als je gewoon fifa 2004 koopt is veel beter deze is leuk om als colecters item te hebben als hij zo een 12 euto is.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  4. 11 mei 2004

    Lijkt me op zich wel een leuk spel, alleen zitten de namen en gezichten van het NL elftal er niet in. En alleen het EK lijkt me een beetje bepaerkt voor een heel spel. De moraal van de spelers lijkt me wel cool.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  5. Leeuwarden, Nederland

    Ea produceert al jaren voetbal games. Bij elk nieuw seizoen en elk nieuw toernooi komt een nieuwe game. Zo ook bij Uero 2004. En het lijkt wel of ze bij EA niemand hebben lopen die verstand heeft van voetbal. De gameplay van deze game valt weer zo tegen. De besturing is onnatuurlijk, de diepgang in het spelletje zeer laag. Standaard opstelling die je niet kunt veranderen. Een voorbeeld die ze er al jaren in hebben. Wanneer een speler rood krijgt wordt standaard een spits vervangen. Maar als je dan achter staat wil je toch extra aanvallen.. dus?? ja dat kan niet. Zo zijn er nog veel meer dingen die ze er al jaren in hebben en niet aanpakken. Zonde, want het kan zon goede game worden. Grafisch ziet het er namelijk er goed uit, en de licensie he.. tja.. das natuurlijk perfect. Maar sinds ik Pro Evolution Soccer 3 heb gespeeld geen EA voetbal games meer voor mij. Heb je deze nog nooit gespeeld, wil je geen diepgang en tactische opdrachten geven, maar gewoon een lekker balletje trappen, dan is dit de game voor jou.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  6. 13 augustus 2004

    Gewoon slecht dat het nederlands eftal er niet in zit ,dat moet op so’n gewoon op zitten heel slecht

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  7. amsterdam

    echt ik heb nog nooit zo,n leuk spel gespeeld ik heb hem hier al liggen het is zeker een aanrader het is driedubbel z,n geld waard perfecte gameplay en details zeer goed uitgewerkt echt een topper groetjes hendrik

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  8. 2 juni 2004

    zoals al werd gezegd, een goed spel… maar dat er geen clubteams in zitten is logisch, in de echte euro doen er ook geen clubteams mee… Het is een leuk tussenkomertje tussendoor de normale fifa serie>alleen het jammere is dat er op grafisch gebied haast geen verbeteringen plaatsvinden. In de normale fifa die elk jaar wordt uitgebracht is dit al het geval, maar met zo’n spel tussen de reguliere fifa serie door is er haast helemaal geen verbetering. Op gameplay gebied veranderd er ook niks, das gewoon weer goed. Qua besturing zijn er als je nieuw bent tot de serie ook haast geen problemen, doordat je goed kunt oefenen. Al met al toch een goeie game. Toch zonde dat er over het algemeen geen grafische verbeteringen in zitten. Ik zal EA dringend aanraden het op 1 fifa game per 2 jaar te doen… misschien veranderd er dan nog iets wat je meteen opmerkt.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  9. 1 mei 2004

    Een redelijk spel, weer goede gezichten (zoals we van ea gewend zijn). De speelbaarheid en cameraposities blijven voor verbetering vatbaar.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  10. Rheden, NEDERLAND

    Best mooi spel, alleen super jammer dat de namen van het NL elftal er niet inzitten dat valt me erg tegen. Verder ook leuke trainingen en wedstrijden. Erg mooi gemaakt, het publiek ziet er ook redelijk netjes uit. Naomi

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  11. 9 mei 2004

    Ik heb een vraaG!! Kan je ook als taal Nederlands doen?

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  12. 14 oktober 2004

    Slecht spel,ze hebben de ratings gewoon overgenomen uit Fifa 2004, bijvoorbeeld bij Portugal op het EK was Carvalho heel goed, maar hij is hier heel erg slecht, omdat hij voor dit seizoen net nieuw was bij Porto en bij Fifa een lage rating kreeg. Verder zit bij het onderdeel Uefa Euro 2004 een heleboel onnodige vriendschappelijke wedstrijden, en ze hebben er wat mij betreft nooit genoeg stadions in, maak die nou eens een keer na van alle landen in plaats van al die trucjes

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  13. 27 mei 2004

    Ik vind dit spel echt zonde van je geld… Zoals al eerder gezegd zitten de gezichten en namen van nederlandse spelers er niet in. (heeft met de belangenvereniging van spelers te maken geloof ik ofzo, nederlandse speleres willen er weer een hoop geld voor vangen). Echt heel jammer, aangezien verder alle “echte” topspelers er wel in staan… (ja, je kan wel de taal in NL veranderen) Maar ok, dit heeft nog niets met de gamplay te maken, deze vind ik ook zwaar beroerd. De spelers bewegen zich als logge sprites over het beeld… Ook het feit dat je alleen het EK (met oefenwedstrijden en qualificatie) kan spelen, en dus geen clubteams hebt, vind ik zonde. De beste keus voor een voetbalspel is gewoon Pro Evolution Soccer 3. Konami teert tenminste niet op de UEFA-rechten m.b.t. de namen etc zoals EA dat doet, maar neemt tenminste de moeite om een voetbalspel op de markt te zetten die je geld waard is… Wanneer je echter toch veel waarde hecht aan EA, koop dan gewoon Fifa 2004, dan heb je tenminste nog clubteams…

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  14. Prinsenbeek, Nederland

    Doe mij maar Pro Evolution Soccer –> VEEL realistischer!!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  15. nederland nijmegen oosterhout

    hij is heel leuk ik heb hem ook maar in het frans dus kan ik dat niet zo goed lezen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  16. 4 augustus 2004

    Het wordt echt eentonig EA. Weer hebben ze een bagger-spelletje gemaakt. Sinds Fifa 2000 wordt er alleen maar rommel gemaakt daar. Ach ik speel toch al jaren met heel veel plezier Pro Evolution Soccer dus mij maakt het ook niet zoveel uit. Het wordt alleen gewoon eens tijd dat die Fifa-fanboys es inzien dat EA ze achter de schermen gewoon uitlacht. Er is slechts 1 gebied in de wereld waar ze geen zak om voetbal geven en er totaal geen verstand van hebben en dat is Noord-Amerika. Goh toevallig dat dit spel net daar wordt gemaakt he. Ze doen het alleen voor de poen en dat is aan het spel af te zien. Doe jezelf een plezier en koop straks gewoon Pro Evolution Soccer 4 want die gaat zelfs Pro Evolution Soccer 3 dollen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  17. 2 juni 2004

    Oranje is naamloos, gameplay is nix en je kunt het niet op een lokaal netwerk doen. Multiplay is alleen via internet. Kunt beter fifa2004 of Pro evo3 kopen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  18. 22 juli 2004

    Zeer goede voetbalgame. Beter als Fifa 2004. Het enige nadeel is dat het nederlands elftal er niet goed in zit. Maar dat ligt vooral aan die gare KNVB.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  19. 28 juli 2004

    Leuk spel, maar is bijna hetzelfde als FIFA 2004. Er zijn veel nieuwe speltypes en het EK is heel goed uitgewerkt, met kwalificatie, vriendschappelijke wedsrtijden, stadions en zo. Ook het moreel is realistisch. GFX en gezichten zijn weer subliem (EA). En NL, gewoon patch downloaden, klaar. Must-have voor voetballiefhebbers, maar voor de rest misschien niet.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Uefa Euro Soccer 2004 Portugal
    Uefa Euro Soccer 2004 Portugal
    PocketCubes
    Logo
    Enable registration in settings - general
    Shopping cart