Tony Hawk Project 8

(2 klantbeoordelingen)

20.28

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Tony Hawk Project 8

Tony Hawk’s Project 8 is een volledig nieuw spel voor de volgende generatie consoles van Sony en Microsoft. Het is de definitieve skateboard-ervaring, met uiterst realistische graphics en verbeterde physics. De uiterst nauwkeurige besturing bootst het skate-gevoel tot in het kleinste detail na, van de gevaarlijkste trucs tot de pijnlijkste bails. Beleef de intensiteit en de spanning van een skate-wedstrijd tegen de beste profs ter wereld in levensechte competities. Probeer de beste te worden en maak van je stad een echt skateboard-oord! Tony Hawk’s Project 8 levert onophoudelijke skate-actie in een open spelomgeving en bevat alle populaire kenmerken van de serie, die stuk voor stuk zijn verbeterd met de nieuwe technologie. Vernieuwde gameplay brengt skateboarden tot leven:

Tony Hawk’s Project 8 is gemaakt met een compleet nieuwe engine voor de volgende generatie consoles van Sony en Microsoft. De game biedt de meest geavanceerde graphics ooit in een Tony Hawk-game, onder meer dankzij de 3D-lichaamsscans van professionele sporters en motion captured skateboard-trucs. Je kunt op verschillende manieren voortgang boeken in het spel en je mag zelf kiezen wat voor pro-skater je wilt zijn. De meest unieke, krachtige en realistische skateboard-game ooit:

Tony Hawk’s Project 8 biedt meer doelen, nevenmissies, geheime plekken en minispellen dan alle andere Tony Hawk-games. Je kunt nu statistieken bijhouden in het spel, tijdens het spelen van personage wisselen om een doel te bereiken of gewoon skaten zoals jij dat wilt. Innovatieve, nooit eerder vertoonde spelonderdelen:

Tony Hawk’s Project 8 is voorzien van nieuwe speltechnieken en trakteert de fans op de meeste doelen ooit in een Tony Hawk-game. Ontmoet professionele skaters om speciale trucs te leren en geheime plekken te vinden. Voorbeelden van nieuwe onderdelen zijn:

  • Film- en fotodoelen. Op weg naar toppositie moet je als pro-skater trucs uithalen op fotoshoot-locaties of een videofilmer volgen. Daarbij moet je al zijn instructies uitvoeren, zonder hem uit het oog te verliezen.
  • Picture-in-a-Picture. Je kunt het spelverloop volgen in het hoofdscherm en ondertussen de actie op film bekijken via een videovenster.
  • Verplaatsbare ramps en rails in de hele stad. Plaats ramps en rails om fantastische lijnen uit te zetten en/of jezelf toegang te verschaffen tot geheime plekken.
  • Imponeer de omstanders. Voor de allereerste keer moet je burgers en voetgangers in de game imponeren om respect op te bouwen. De voetgangers kijken toe als je trucs uithaalt, lachen als je dreigt te vallen en stompen je in je maag als je hen aanrijdt.
  • Verbeterde physics en nauwkeurige besturing. Het nieuwe physicssysteem zorgt voor geavanceerde grinds en bails. Je kunt nu je valpartijen besturen om de schade te beperken of – voor de lol – te vergroten met de nieuwe ragdoll-bails. Het verbeterde gevoel voor snelheid en zwaartekracht valt direct op en zorgt voor de meest realistische virtuele skate-ervaring ooit.

De beste gaming producten vind je met met de scherpste prijs bij PocketCubes

Specificaties: Tony Hawk Project 8

Merk

Activision

Regio

Region Free

Speleditie

Standard edition

Personage

Geen personage

Gesproken taal

en

Format

Dvd-rom

EAN

5030917037368

Minimale leeftijd

16

Inhoud leeftijdsindicatie

Geen specifieke meldingen

Doelgroep

Fanatieke gamer, Vrijetijdsgamer

Online abonnement vereist

Geen abonnement vereist

Online optie

Ja

Online multiplayer

Nee

Splitscreen

Nee

Aantal spelers

1

Aantal spelers offline

1

Genre

Avontuur, Role Playing Game (RPG)

Platform

PlayStation 3

Reparatie type

Carry-in

Speltype

Extreme Sports

4K-gaming ondersteuning

Nee

Fabrieksgarantie termijn

3 maanden

Gewicht

92.3 g

Gewonnen prijzen

Geen

Ondertitels

Geen ondertiteling

Oorspronkelijke releasedatum

2007-03-23

Retour- en annuleerbeleid

Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina

Systeemeisen

Sony PlayStation 3 console + controller(s). Werkt niet op een PlayStation 2 of 4!

Talen container

en

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Verpakking breedte

13.5 cm

Verpakking hoogte

1.78 cm

Verpakking lengte

19 cm

Verpakkingsinhoud

1

Verpakking

Box

Virtual Reality mogelijkheden

Niet geschikt voor VR

2 recensies voor Tony Hawk Project 8

4.5 uit 5
1
1
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. 0707

    Voor mij nostalgisch en voor iedereen leuk!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Hillegom

    De eerder spellen van tony hawk Waren leuk maar deze overtreft alles. De graphics zien er een stuk mooier uit dan de vorge delen. Zoals de personages die lijken nu echt gewoon op de personages in het echt. Ook is dit spel goedkoop vergeleken met de andere ps3 spellen. Dus wacht niet langer en koop dit spel NU..(Het is het geld echt waard).

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    PocketCubes
    Logo
    Enable registration in settings - general
    Shopping cart