LittleBigPlanet 2

(37 klantbeoordelingen)

17.95

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie: Tags: ,

LittleBigPlanet 2

LittleBigPlanet 2 is het vervolg op één van de meest originele PlayStation 3-games ooit gemaakt! In LittleBigPlanet 2 moet je samenwerken om het einde van een level te halen. Al springend, slingerend en gekke-bekken-trekkend ren je door de wereld, verzamel je voorwerpen en maak je plezier!

Waar je in het originele LittleBigPlanet platform-levels kon ontwerpen, laat LittleBigPlanet 2 je complete games maken. Zo kan je zelf proberen om een schiet-, race-, puzzel-, rpg- of strategie-game te maken.

Het belangrijkste nieuwe element van de uitgebreide level-editor is de zogenaamde ‘direct control seat’. Door deze aan een object te hangen, kan de besturing worden aangepast. Zo kan je een ‘direct control seat’ aan een zelfgemaakte auto hangen en kiezen met welke knoppen je gas geeft of remt. Of er eentje op het hoofdpersonage Sackboy plaatsen om zijn bewegingen te bepalen.

Om je zelfgemaakte game mooi af te maken, bevat LittleBigPlanet 2 de mogelijkheid om tussenfilmpjes te creëren en je eigen geluidseffecten toe te voegen. Je kunt zelfs allerlei race-, schiet- of puzzel-levels achter elkaar plaatsen in een poging de ultieme game te maken!

LittleBigPlanet 2 ondersteunt de Move-controller voor de Playstation 3 waardoor je met behulp van je eigen lichaamsbewegingen door de wereld kunt rennen of snel hele levels kunt bouwen!

Maak zelf een schiet-, race-, puzzel-, rpg- of strategiegame of speel gewoon heerlijke platformlevels met je vrienden in LittleBigPlanet 2!

De beste gaming producten vind je met met de scherpste prijs bij PocketCubes

Specificaties: LittleBigPlanet 2

Merk

Sony

Platform

PlayStation 3

Genre

Platform

Speleditie

Standard edition

Gesproken taal

nl

Format

Blu-ray

EAN

0711719156697

Doelgroep

Fanatieke gamer

Minimale leeftijd

7

Inhoud leeftijdsindicatie

Geen specifieke meldingen

Online abonnement vereist

Geen abonnement vereist

Online optie

Ja

Online multiplayer

Ja

Splitscreen

Nee

Regio

Region Free

Systeemeisen

Sony PlayStation 3 console + controller(s). Werkt niet op een PlayStation 2 of 4!

Retour- en annuleerbeleid

Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina

Verpakking

Box

4K-gaming ondersteuning

Nee

Fabrieksgarantie termijn

3 maanden

Gewicht

109 g

Gewonnen prijzen

Geen

Oorspronkelijke releasedatum

2011-01-19

Speltype

Side Scrolling

Talen container

nl

Verpakking breedte

135 mm

Verpakking hoogte

14 mm

Verpakking lengte

171 mm

Verpakkingsinhoud

disc

37 recensies voor LittleBigPlanet 2

4.8 uit 5
29
7
1
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. RamonRambo

    LittleBigPlanet 2 is een prachtig spel, ik heb voornamelijk deel 1 veel gespeeld, en de story bijna 100% uitgespeeld. en er waren schitterende levels en veel mogelijkheden… en toen was er LBP (LittleBigPlanet), BAM!

    gewoon nog eens een hele waterval aan mogelijkheden erbij.
    Graphisch ziet het er best leuk uit, en ziet er lekker kindvriendelijk uit.
    Mede hierdoor denken veel mensen dat het een kinderspel is, hier ben ik het niet mee eens, met LBP kan je je ontzettend vermaken, zowel jong als oud.
    De levels zijn ook lekker uitdagend, is het niet moeilijk genoeg voor sommige mensen?
    Online heb je nog een hele schatkist aan levels gemaakt door iedereen die het spel speelt, toen ik laatst had gekeken waren er rond de 4,5 Miljoen levels onlline gepubliceerd, de een leuker als de ander.
    Iedereen kan zich er wel mee bezig houden, en heb je zelf een idee dat nog niemand heeft gedaan, of wel maar je denk dat je het beter kan?
    Geen probleem, levels maken kan je zo, het best simpel in elkaar gezet waardoor je simpel levels kan maken, die toch best uitgebreid zijn.
    Het aantal mogelijkheden en spullen die tot je beschikking staan om een level te maken is ontzettend veel, terwijl het toch redelijk simpel is uitgevoerd.

    Mijn conclusie:
    Leuk spel, dat makkelijk te leren is en toch lekker uitdagend.
    Je zal je niet snel vervelen, zeker niet met het aantal levels die beschikbaar zijn online.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. fraks

    ik vind little big planet 2 een heel leuk spel, en een aanrader voor kinderen.
    Het spel heeft diepte en je moet elke keer andere levels halen.
    Het is wel moeilijker dan little big planet 1. Je kan ook in wereld 4 op allemaal pluizige dieren, daar zit je dan op en moet je dan levels mee halen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. superpatje

    het is weer erg leuk om te spelen
    super spel heb deel 1 ook gespeeld
    gaat weer veel tijd in zitten haha

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  4. Cees70

    Leuk spel voor de kods en snel geleverd door bol.com

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  5. Sairi

    Heb het eerste deel ook meerdere keren gespeeld en bijna alles op 100%, dus ik was al heel blij dat er een tweede deel uitkwam met nog meer levels.
    De levels zijn nog beter dan in het eerste delen, leuke minispellen en fantastische attributen. Zo heb je een apparaat dat cakejes schiet en eentje waarbij je een soort grijparm hebt. Speel alle levels met mijn vriend en we hebben de grootste lol, vooral als iets net niet zo gaat als dat we gepland hadden.
    De ‘voertuigen’ in het spel zijn ook erg leuk bedacht, zoals konijntjes, hondjes en hamsters.
    Een echte aanrader, vooral ook voor de mensen die deel 1 hebben gespeeld, want alle stickers en kleding die je in deel 1 hebt vrijgespeeld, staan in deel twee ook tot je beschikking.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  6. MattijsValk

    Het spel is overal al beschikbaar, maar nog steeds heb ik hem niet…. Hij zegt nog steeds: verzending op verschijningsdatum, maar jullie hebben hem allang. Dus het bol team, schiet een beetje op.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  7. DennisSommer

    LBP 2 is wederom een game waar wij PS bezitters trots op mogen zijn. wederom bevat de game visueel sterke beelden, gecombineerd met een sterke maar bekende gameplay.
    Het enige nadeel is het torenhoge niveau dat er is om zelf een level te creëren. Door de toevoeging van veel extra content ten opzichte van het eerste deel is het minder overzichtelijk waardoor men af kan haken. Ik hoop dat er toch genoeg doorzetters zijn die zich vastbijten in de levelbouw. De eigen levels voegen namelijk dusdanig levensduur en spelplezier toe.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  8. littlemaster

    het spel is geniaal er zijn meer levels dan bij little big planet 1 en de characters
    zijn veel leuker aan gekleed ik zou het spel echt kopen het is een aanrader voor jong en oud en geloof me je wilt gewoon niet meer stoppen met spelen omdat je elke keer iets nieuws krijgt.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  9. KMeijer

    Littlebigplanet 2 ziet er grafisch gezien nét even beter uit dan zijn voorganger. De graphics zijn mooi, het spel speelt lekker en van sackboy wordt je vanzelf vrolijk!
    De levels zijn heel uiteenlopend en vervelen nooit. Nieuw is een soort ‘grapple hook’ waarmee sackboy zich kan vastgrijpen aan objecten en zichzelf eraan kan optrekken, laten zakken of heen en weer slingeren.
    Littlebigplanet staat erom bekend dat je zelf ook levels kan creëeren. In Littlebigplanet 2 zijn het geen levels meer, maar volledige games; van een shooter tot racegame, bijna alles is mogelijk! Het delen van jouw eigen creaties en het spelen van die van anderen is erg leuk en je mond zal af en toe openvallen van wat je allemaal tegenkomt. Je kan zelf films maken!
    Littlebigplanet 2 is uniek in zijn soort. Absoluut een aanrader, voor jong én oud!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  10. DarkMaster

    Ik heb de demo gespeeld van Little Big Planet 2 en moest je zeggen dat ik het heel gaaf vond! Het lijkt net als mario hahaa. Kwa kostuums enzo is het wel wat beter geworden. Kortom ik het binnekort kopen en ik zou je het aanraden als je van sumulatie spellen houdt!

    groetjess,

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  11. Brainseeker

    Ongeveer een maand geleden besteld. Dit spel is voor groot en klein. Ik ben zelf 17 maar er zit nog genoeg uitdaging in. Het lijkt misschien een beetje kinderachtig maar er zitten stukjes tussen dat erg pittig is om te halen.
    Helaas toen ik de game binnenkreeg lag het PSN eruit maar er is ook genoeg lol te beleven in je eentje. Het leukste is dat je alle levels kan doen met 4 man. En met 2,3 of 4 man zijn er weer extra’s in de levels te verkrijgen. Ook kan je nooit uitgespeeld raken want er zijn miljoenen levels die gemaakt zijn door andere gebruikers. Of je gaat je eigen level maken en daarna het level aan je vrienden laten zien.

    conclusie: Een super leuke game waar je nooit zat van word.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  12. 20-29 jaar

    Ik heb van de week de demo op ps3 gespeeld! Het was zo gaaf. Zo vernieuwd. The looks, opties e.d. Ik kan niet wachten tot ik het spel heb! Dan kan ik weer scheldend het avontuur door.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  13. Davinio

    Ok, serieus.. ik speel altijd shooters.. dacht in eerste instantie dat ik te oud was voor Little Big planet… (23). Toen ik Little big planet 1 kocht dacht ik .. hm ok.. om een beetje tijd mee te doden.. is te doen. Het leukste vond ik nog om zelf levels te maken, aangezien ik best een creatief persoon ben. Dit was ook de reden dat ik Little Big planet 2 kocht. De uitgebreide level-maker leek mij fantastisch!

    Helaas net zo als in LBP1 moet je eerst de hele verhaallijn uitspelen voordat je alle voorwerpen hebt om zelf levens te maken. Toen ik eenmaal speelde merkte ik dat dit spel toch echt niet alleen voor de kids is. Persoonlijk vind ik LBP2 een stuk uitdagender en leuker dan deel 1.

    Wat mij vooral opviel is dat ze veel vroegere arcade game ontwerpen hebbe gebruikt, wat ook erg leuk is voor de arcade liefhebbers.. zo zit er een stukje ‘spaceinvaders’ in dachts zelfs een stukje ‘Tron’ ..

    Ik ben niet echt een grote review writer, maar als je twijfelt om LBP2 te kopen.. ook al heb je 1 niet gespeeld.. zeg ik DOEN… Alleen al om met 2/3/4 familieleden/vrienden tegelijk te spelen.. je rolt over de vloer van het lachen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  14. Holderdash

    In eerste instantie wilde ik hem niet kopen omdat ik het idee had dat dit meer van hetzelfde was. Ik had LBP1 dus al. Ik heb het toch maar gedaan doordat hij in de aanbieding was en ik nog een aantal Bol bonnen had liggen. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan! Het is veel leuker en mooier dan deel 1 en dat vond ik al een fantastisch spel. Alles wat je in lbp1 hebt behaald behoud je ook, dus de content is gigantisch. Echt een aanrader!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  15. Rhaydack

    Ik als trouwe LBP 1 speler kon mijn ogen niet geloven toen ik de trailer van Little Big Planet 2 zag. Er werd heel veel nieuws aan de game toegevoegd om het nog creatiever en leuker te maken. Alles wat in de trailer werd beloofd kwam ook daadwerkelijk in de game!

    Ik vind het spel helemaal geweldig met alle toevoegingen op de voorganger, de geautomatiseerde personages, de grijpinator en de bestuurbare objecten.

    Voor mensen die alleen maar Little big planet 1 hebben wordt het nog een keer extra aantrekkelijk om dit spel te kopen omdat alle objecten uit Little big planet 1 kunnen worden geimporteerd!! De savegame wordt herkent en je kan met alle objecten uit de voorganger meteen gaan bouwen.

    Het zal wel duidelijk zijn dat ik deze game geweldig vind. Het is echt een must-have voor de PS3 gamer!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  16. Basefield5

    Super goed spel!!! Hoop dat LittleBigPlanet 3 rap uitkomt!!!!

    Wooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  17. broodje

    Deel 1 is al geweldig dus 2 word net zo leuk of misschien zelfs leuker!
    Hopelijk komt de collectors edition te gelijk met de gewone versie!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  18. stephanievrieling

    Wederom weer een geweldig spel, deel 1 was al fantastisch en ik kon niet wachten tot deel 2 uit kwam ik ben inmiddels een heel eind opgeschoten en kan niet wachten om straks mijn eigen levels te gaan maken. online spelen is ook erg leuk, zo kan je tegen iedereen over de hele wereld spelen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  19. NosferatuNL

    Little Big Planet 2 lijkt erg op zijn voorganger, ik vindt de graphics iets mooier dan bij 1.

    In deze game zitten ook minigames welke je kan spelen, hierbij moet je denken aan: Poolen, Pong, Robot wars enz enz.

    In LBP 2 kun je zelf ook levels maken, alleen is dit niet even in een paar minuten te doen, wel zijn er al enkele levels online verschenen die door andere players gemaakt zijn. Zo is er bijvoorbeeld wolfenstein 3d nagemaakt in het spel.

    Verder vind ik de besturing erg goed en alles wordt in het begin van het spel uitgebreid uitgelegd.

    De levels zijn erg gevarieerd en mooi opgezet.

    Ik geef de game 4 sterren omdat levels maken veel tijd vergt en soms best ingewikkeld is, verder is het een top game!

    Voor iedereen wie van platform games houdt is dit echt een aanrader!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  20. 2 december 2010

    LittleBigPlanet 2 gaat verder waar het eerste deel ophield, maar dan spreken we hier niet over het verhaal. LittleBigPlanet 2 breidt namelijk alles van het eerste deel uit. Je kunt niet langer alleen maar levels maken, maar kunt ook gehele spellen in elkaar zetten. Dit doe je met een hele hoop nieuwe voorwerpen, materialen, wapens en gadgets. Daarnaast is ook het hele community aspect van de LittleBigPlanet een flinke upgrade ondergaan. De game ondersteunt ook de PlayStation Move, en Sackboy is ook weer terug van weggeweest

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  21. Avtje

    Toen ik voor het eerst het spel begon te spelen had ik nog geen idee wat ik ervan kon verwachten, ik had al van andere mensen gehoord dat het een gaaf spel was dus ik dacht bij mijzelf: Proberen kan geen kwaad.

    Het spel begint gelijk al ingame. Je krijgt meteen al dingen uitgelegd waardoor je de controlls al snel onder de knie krijgt. Na een beetje rond te rommelen had ik het eerste level uitgespeeld. Toen kwam ik in het hoofdmenu, waar ook meteen alles uitgelegd werd zodat je dat snel onder de knie had.

    Na het uitspelen van de eerste paar levels besloot ik te gaan bekijken wat de multiplayer-mogelijkheden van dit spel zijn. Ik joinde een spel en ging met anderen spelen. Het is erg leuk en uitdagend om samen te spelen en je kan ook samenwerken om trofeeën te verdienen.

    Toen ik even genoeg had gespeeld ging ik maar eens kijken wat de mogelijkheden voor het bouwen van levels zijn. Na het kijken van een paar tutorials besloot ik zelf eens aan de slag te gaan in de level-creator. Jammer vond ik de beperkte materialen die je aan het begin hebt om een level te maken, na een tijdje spelen word dit gelukkig opgelost door het verzamelen van materialen.

    Het spel is leuk, uitdagend en creatief voor alle leeftijden. Zeker een aanrader!!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  22. An0niem

    Ik ben een supergrote Little big planet 1 fan, ik heb dan ook met smart gewacht op deel 2. Ik heb nu nog maar iets van 8 levels gespeeld, maar ik vind het echt tegenvallen tot nu toe. De dingen die je moet doen zijn wel leuk, maar ik vond 1 veeeeeel mooier. Ze hebben er opeens superlelijke en irritant iets te lange 3d animaties tussen gedaan waar je naar moet kijken. Deel 1 zag er visueel veel knutseliger en creatiever uit. De werelden waren echt prachtig! In mijn ogen, ziet het er nu uit als een van de vele andere spellen die bestaan, dankzij de nieuwe 3d animaties, en is het typische LBP gevoel en de sfeer hier nog amper terug te vinden. Wat is er gebeurd?

    Ondanks mijn negativiteit is het nog wel steeds best leuk om te spelen, maar ik had denk ik meer verwacht. Bij LBP 1 was is echt verslaafd en wilde ik elke avond weer spelen, nu beoit het amper nog. Hopelijk worden de levels mooier, het begin is in ieder geval een domper in mijn ogen. Er zijn 2 lelijke 3d karakters die de hele tijd terug komen, ik vind ze vervelend! Tijdens het spel zijn er wel een paar nieuwe soorten grijpfuncties die je kan gebruiken, dat is wel leuk, maar wat LBP voor mij extra leuk en bijzonder maakt, is hoe het er uit ziet. En in dat opzichte is deel 2 tot nu toe VEEL MINDER dan deel 1. Maar ja, smaken verschillen, voor anderen zal het juist een verbetering zijn.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  23. Chanty1974

    Erg leuk spel, mijn zoon van 7 en dochter van 9 spelen hier regelmatig mee. veel uitdaging en in het nederlands gesproken!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  24. esmondv

    Ik heb dit spel besteld en krijg hem dinsdag maar toen ik die filmpjes zag van de gameplay, egt dit spel ziet er egt fantastisch eruit terwijl ik eigenlijk fan ben van schiet spellen zoals call of duty. de levels zagen er leuk uit en tegenelkaar zag er ook vet uit. als ik het spel heb gespeeld schrijf ik wel nog een review.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  25. wknokke

    Gekocht voor mijn dochter (7 jaar). Ze kende natuurlijk al LittleBigPlanet 1. Deel 2 is net even wat leuker. Ze zou er uren op kunnen spelen (laat ik natuurlijk niet toe). De karakters en het zelf aankleden en aanpassen vindt ze erg leuk. Zelf een level bouwen en daarna spelen is een leuke optie. Zeker een aanrader voor kinderen. Het spelen met z’n tweeen is ook mogelijk.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  26. AgnesdePagnes

    Wat is dit een goede opvolger! de humor van deel 1 zit er nog steeds in, met allerlei nieuwe trucs (zoals een waterkanon).
    Als je deel 1 leuk vind, hoef je niet te twijffelen om deze aan te schaffen, zowel alleen als met anderen is het super!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  27. Lunarm

    Ik heb deel 1 en de demo helemaal kapot gespeelt. LittleBigplanet 1 is het beste spel dat ik ooit gespeelt heb, dus ik kan niet wachten om los te gaan met deel 2. Maar ik wacht nog wel even op de Collector’s Edition, anders baal ik verschrikkelijk dat ik die extra kostuums niet heb 😉

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  28. snowyantlers

    Ja zoals ik al zei, net zo leuk als LBP 1 ! wel wat moeilijker/uitdagender. Volgens mij heb je hier ook meer levels, werelden zelfs. Dat is wel heel leuk:)
    Ik raak met deze ook nooit uitgespeeld. Ziet er superleuk uit. De muziek bij LBP2 vind ik ook nog leuker. Ook hier zit weer een verhaal lijn in! Als je LBP 1 leuk vind, gewoon deze ook kopen!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  29. bentevoogd

    Little big planet was een van de leukste dingen op de ps3, vond ik zelf. Nu dat little big planet 2 er is, en little big planet 3 al bijna uit is, vind ik denk ik little big planet echt geweldig, de levels zijn redelijk moeilijk, dus misschien klopt de leeftijd niet echt, maar het is geweldig, ik raad het iedereen aan, ik ben zelf 13 en speel het haast elke dag!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  30. Mattis

    vanaf dat ik het spel in de playstation stopte was ik weer even een klein verslaafd jongetje.
    ik had deel 1 ook gespeeld, maar ik moet zeggen dat deel 2 nog spectaculairder is. zeker voor de creatievelingen onder ons die zelf graag de levels maken hebben veel meer mogelijkheden. ook de verhaal lijn werkt heel verslavend je wil graag weten vat voor een creaties je verder tegen het lijf loopt. kortom een super spel!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  31. waaaaaah

    Wij hebben hem al super lang besteld, maar iemand anders heeft hem al!! en ze zeiden dat hij op de 21ste januari pas uit zou komen!! dus ik snap er niks meer van!!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  32. NGAMER

    Sackboy is terug, en hoe! De eerste Little Big Planet kwam uit in 2008 en verbaasde gamers over de hele wereld. Echte platform gameplay en een heel schattig hoofdpersonage maakte van deze game een regelrechte klassieker voor Playstation 3 gebruikers. Little Big Planet 2 is nu te koop en de vraag is nu of deze opvolger even goed is als de eerste game.

    Allereerst is er nu een bindend verhaal in de singleplayer campaign. Little Big Planet wordt aangevallen door een kwaadaardige robot genaamd Negativitron en zuigt alle creativiteit uit de wereld. Het is nu aan Sackboy om samen met een groep genaamd de Alliantie de Negativitron te verslaan. Deze campaign speel je in zes tot acht uur uit maar geeft je naast al het leuke dat ook in het eerste deel zat niet veel nieuws. Fans van de eerste LittleBigPlanet zullen deze campaign ook zeer waarderen!

    Maar de online creation mode is waar het bij Little Big Planet 2 nou eenmaal om draait. De mogelijkheden om je eigen levels te creëren en daarna online te zetten voor andere spelers is iets wat je bij andere games in deze mate niet zal vinden. Nu is het zelfs mogelijk eigen levels aan elkaar te zetten om complete games in elkaar te sleutelen. Het is ook mogelijk om levels van de eerste game via het tweede deel te spelen.

    Kortom, dit spel is een must-have voor Playstation 3 bezitters, of je het eerste deel nu wel gespeeld hebt of niet.

    -NGAMER

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  33. tristano111

    Het lijkt mij echt een geweldig spel! Maar ik wacht nog wel ff op de Collectors Edition!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  34. Fossil

    Ik speelde dit spel eerst altijd bij mijn vriend, maar omdat ik het zo leuk vond heb ik het zelf ook besteld!
    Het blijft leuk om te spelen omdat je alles wilt verzamelen. Ook het feit dat je zelf een spel kan aanmaken is een groot pluspunt. Het spel is niet heel moeilijk en snel te leren, het grootste gedeelte van de spullen die je moet verzamelen zijn vrij makkelijk te bemachtigen, maar voor een deel moet je toch echt heel goed je best doen wil je die te pakken krijgen, daar door blijf je maar spelen!
    Ik vind het een aanrader, ook voor de wat ouderen, ook al ziet het er misschien wat kinderachtig uit, het is een geweldig spel!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  35. Elizgroningen

    Ik was een groote fan van de eerste spel en was bang dat de tweede niet veel extra’s zou hebben maar het is echt je geld waard! Niveaus zijn heel anders en de effecten zelfs veel beter!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  36. corketje

    het lijkt me echt een super leuk spel heb deel 1 ook.
    Maar ik heb iets gelezen dat je het ook met de move kan doen wat kan je daar dan mee doen

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  37. Sambal

    December 2011? Ik weet dat deze game vertraagd is, maar was dit niet naar januari 2011? December wordt in een keer wel een érg lange wacht.

    Little Big Planet was erg leuk om te spelen met mijn vriend (alles te acen en alle stickers te vinden), dus dat wordt vast nu ook weer erg lachen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    PocketCubes
    Logo
    Enable registration in settings - general
    Shopping cart