Rayman: Raving Rabbids

(39 klantbeoordelingen)

7.90

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Rayman: Raving Rabbids

Rayman: Raving Rabbids

De beste gaming producten vind je met korting bij PocketCubes

Specificaties: Rayman: Raving Rabbids

Merk

Ubisoft

Minimale leeftijd

3

Genre

Actie

Speleditie

Standard edition

Personage

Geen personage

Gesproken taal

en

Format

Dvd-rom

EAN

3307210230492

Regio

PAL

Platform

Nintendo Wii

Inhoud leeftijdsindicatie

Geen specifieke meldingen

Online abonnement vereist

Geen abonnement vereist

Online optie

Ja

Online multiplayer

Nee

Splitscreen

Nee

Aantal spelers offline

2

Doelgroep

Vrijetijdsgamer

Systeemeisen

Nintendo Wii of Wii mini console + controller(s)

Reparatie type

Carry-in

Speltype

Arcade

4K-gaming ondersteuning

Nee

Fabrieksgarantie termijn

6 maanden

Gewicht

92.3 g

Gewonnen prijzen

Geen

Ondertitels

Nederlands

Oorspronkelijke releasedatum

2006-12-08

Retour- en annuleerbeleid

Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina

Verpakking

Amaray

Talen container

en

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Verpakking breedte

13.5 cm

Verpakking hoogte

1.78 cm

Verpakking lengte

19 cm

Verpakkingsinhoud

spel + boekje

Virtual Reality mogelijkheden

Niet geschikt voor VR

39 recensies voor Rayman: Raving Rabbids

4.3 uit 5
26
7
2
1
3
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Nieuwegein

    Geweldig spel heb het samen met mn broertje en schoonzus gesppeld en we kwamen niet meer bij van het lachen. Dit komt vooral door de konijnen. Heb je zin in een avond met veel lol en humor dan is dit spel zeker een aanrader

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Haarlem

    Geweldig maf deze game. Koeien melken met een gootsteenontstopper, schapen wegslingeren etc. Dit is momenteel de leukste titel op de Wii en je blijft je kromlachen tijdens het spelen.Dit is een goede titel om lekker met de controllers gewent te raken; want je moet nl trekken, duwen, slaan en noem maar op. Raving Rabits is een game voor jong en oud met een flinke dosis humor. Ook met multiplay (bv verjaardag of met je vrienden) wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. sittard

    Ik vind dit spel echt supergoed! Je komt steeds in een arena waar je 4 games moet uitspelen. daarna ga je door naar een volgende arena. de spelletjes zijn zeer divers en ik heb me heel erg vaak afgevraagd: hoe krijgen ze het toch bedacht? De konijnen maken het spel supergrappig: bijv. bij een spel waar je heel voorzichtig met een poppetje moet lopen en je mag de zijkant niet raken lachen de konijnen je uit als je de zijkant raakt. Echt heel grappig! Dit spel is vooral leuk als je houdt van kleine grappige spelletjes die uitdagend en grappig zijn. Naast het verhaal wat je kunt uitspelen(de arena’s) kun je op een gezellige vriendenavond ook allemaal kleine spelletjes tegen elkaar spelen! TOP!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  4. Westland

    Het gekke is dat ik eerst Rayman Raving Rabbids 2 had gekocht, maar die bracht ik weer terug naar de winkel. Vond ik echt niks aan! Nu heb ik dus deel 1 in handen en hij is echt geweldig! Daar kan deel 2 niet tegenop! Kopen dus!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  5. eemnes

    Toen ik dan eindelijk de wii had bemachtigt en genoeg geld had gespaart voor een nieuw spelletje wist ik het zeker: Rayman Raving Rabbits wordt het spel voor op de Wii! Deze hilarische, avonturlijke game zit vol doldwaze konijntjes die de wereld willen bemachtigen! Rayman steekt hier een stokje voor en baant zich een weg door dit gekke avontuur vol fantastische minigames! Een toptitel voor de wii, die ik niet kon laten liggen!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  6. BEETGUM

    Ik dacht dat dit een platform game zou worden. Nou niet dus. Tis wel een leuke game, maar slechte verhaallijn. de makers moeten een platfom maken. Een platform wat je met multiplayer kunt uitspelen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  7. 30 oktober 2007

    Echt een super game! ik heb helemaal dubbel gelegen van de spelletjes en dit is echt een game gemaakt voor de Wii, door de bewegingen die je moet maken om de spelletjes te spelen! Veel lol gehad door deze game samen met vrienden te spelen. Als je hem alleen speelt, is hij ook erg leuk! Helemaal TOP!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  8. Bruno Kroon

    wij vinden de rayman rabbits harstikke super er zit van alles in en wij hebben er drie en allemaal zijn ze super een aanrader

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  9. DORDRECHT

    een leuk spel, waarbij je konijnen moet neer schieten, koeien zo ver mogenlijk moet weg gooien en nog veel meer kleine andere opdrachtjes. je kan er voor kiezen om het verhaal te spelen, hierdoor kun je spelletjes vrij spelen. bij dit verhaal ben jij een soort “gladiator” in een arena, en moet je kleine spelletjes/opdrachten doen, om zo naar een ander level te kunnen. grappig, divers en orrigineel.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  10. kockengen

    je moet dit spel echt kopen want je moet van jankende konijnen hun opdrachten doen en dat is zo grappig dat je niet meer kunt stoppen

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  11. timmy schelhaas.

    dit is een hardstikke gaaf spelletje, daar wil ik in mijn beoordeling mee beginnen. maar wat ik eigenlijk flink tegen vind vallen is het feit dat de pc versie minder levels heeft dan de wii versie. zo heb je in de wii versie aan het einde een reusachtig gevecht met duizenden konijnen. ik vind het trouwens ook opmerkelijk dat de makers van het spel uitgebreid zeggen dat dit spel voledig bestaat uit humor, maar dat eigenlijk niet zo is. zoals ik net al noemde is dat gevecht met die duizenden konijnen nogal “eng” voor kinderen onder de 8. verder kan je in de wii versie met een leukere besturing omgaan. in de pc versie werk je trouwens een beetje te veel voor mijn doen met de muis. toch geef ik als cijfer voor dit spel een dikke 10! dat heeft ie trouwens eerlijk verdient! en wat ik trouwens het leukste vind is dat de konijnen alsmaar dit roepen: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  12. hillegom

    rayman raving rabbids is geen super titel maar ik heb em toch gekocht omdat er veel over bekend was. De minigames zijn soms te makkelijk voor de wat oudere maar dat vind ik nie erg, want je speelt toch met een superheld. toch?

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  13. Ravenstein

    Na 5 minuten spelen was voor mij de spanning er wel af… meer diep gang bij het unlocken van mini games had ik wel verwacht, :S want de story zuigt. De konijnen worden snel oud omdat je toch alleen maar het zelfde ziet en de grap er zo snel vanaf is. En dan nog maar te zwijgen over de bestuuring van sommige mini-games. Al met al een slechte game, een goedkope spin-off van marioparty. maar voor de minigame-fan een te overwegen aankoop.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  14. slagharen

    ik vind het een heel leuk spel, wij hebben het ook alleen dan op de computer. Ik vind het echt zuppr leuk. Er zit ook nog humor in … Soms doe ik een spel en dan denk ik van hoe hebben ze dit bedacht!!??

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  15. NIEUWVEEN

    Valt tegen… voor kinderen veel te veel (Engelse) instructies op het scherm.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  16. Kudelstaart

    een leuke game die goed gebruik maakt van de mogelijkheden van de revolutionaire besturing. in vele minigames moet je de harten veroveren van het konijnen publiek door zoveel mogelijk konijnen op de meest hilarische wijze te helpen, mishandelen of overwinnen. multiplay met vrienden om het meeste uit de game te halen, en vergeet niet dat elke Wii-mote een nunchuck nodig heeft. veel game plezier

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  17. Amsterdam

    Rayman Raving Rabbids is een superspel! Ik zou er niet langer over nadenken maar gelijk KOPEN! Ik heb ook lang nagedacht maar ben blij dat ik hem heb gekocht 😀 Je lacht je dood bij het spel zelfs wanneer je hem uit hebt gespeeld blijft ie leuk!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  18. Heeze

    Guusje: Dit spel is echt kei lollig, ik ben meestal niet zo goed in spelletjes, maar deze is echt lachuh en het geeft een lachkick als je ermee bezig bent. Dus zeker een aanrader voor de prettig gestoorde onder ons 😉

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  19. lemmer

    het is wel een leuk spel want je kan het met zijn vieren doen en je kan heel veel spelletjes er op doen en haast ook allemaal verschillend

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  20. 18 mei 2008

    Raving Rabbids is weer een typisch Rayman-spel. Humor staat centraal in deze maffe game. Telkens speel je vier minispellen (variënd van een big naar zijn moeder terugbrengen tot het konijntje zo vaak mogelijk me een hamer op zijn hoofd slaan om een zo groot mogelijke bult te creëren) waarna je een eindspel doet (schietspel of een race op een wrattenzwijn!) Zeker de moeite waard om te kopen, en voor een Wii-spel is de prijs ook heel aantrekkelijk!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  21. 3 januari 2007

    dit is echt een top titel 1 van de beste titels van de wii op dit moment je hoort er allemaal pozitieve berichten over dus deze komt mooi in mijn verzameling bij deze game ownen de konijnen de wereld en jij moet ze bestrijden door soon 50 mini games te doen onder het verhaal je kan koeien melken en met de wc ontstopper kan je natuurlijk op die beestjes schieten echt een game voor jong en oud 😛

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  22. helmond

    weet iemand of er ook een rayman voor de ps3 is? in mijn jeugd heb ik dit veel gespeeld en vond het geweldig!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  23. Eijsden

    dit spel is leuk om te spelen; Door steeds 3/4 mini spellen te spelen en een hoofdspel kom je verder de bedoeling is om uit de gevangenis te komen als je de 3/4 minispellen en het hoofdspel hebt gehaald krijg je een ontstopper daar bouwje een trap mee en kan je uiteindelijk uit het raam klimmen het is leuk om te doen je kan ook tegenelkaar minispellen doen . ik raad dit spel echt aan, ik doe dit spel heel vaak. Groetjes mandy

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  24. Hoogezand

    Geweldig spel, veel humor, speelt lekker vlot en je kunt het snel ’tussendoor’ spelen!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  25. 20 december 2006

    OSS, het slaat werkelijk nergens op dat je deze game zo laag beoordeelt omdat JIJ een inschattingsfout hebt gemaakt. Laat me daarom potentiele kopers weer op het goede been zetten: dit is echt een hilarische game die voornamelijk bestaat uit mini-games en uitstekend de functionaliteit van de Wii demonstreert. GEEN platformer dus! Zorg dat je weet wat je koopt VOORDAT je het koopt, deze info had je ook kunnen lezen op honderden game-en-winkelsites, zelfs op deze site!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  26. Arnhem

    Dit spel staat voor fun! Erg leuke minigames, goede (blije) humor en erg gezellig om met meerdere mensen te spelen/kijken. Persoonlijk vind ik dit spel een must have voor de Wii.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  27. CUIJK

    Deze game is geweldig. Hij zit vol humor. Goede besturing.Echt top

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  28. Westland

    Het gekke is dat ik eerst Rayman Raving Rabbids 2 had gekocht, maar die bracht ik weer terug naar de winkel. Vond ik echt niks aan! Nu heb ik dus deel 1 in handen en hij is echt geweldig! Daar kan deel 2 niet tegenop! Kopen dus!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  29. Oss

    Een nieuwe rayman! eindelijk! Ik had gehoopt op een nieuwe prachtige platform game, net zoals de voorgaande raymans. Maar helaas, ubisoft heeft mij dit keer diep teleur gesteld, men moet de meest achterlijke dingen doen. Het is een slap aftreksel wat mij doet denken aan Wario’s minigame mania, die is leuk omdat hij zo gigantisch origineel is. Dit is gewoon een verschrikkelijke afgang voor rayman en zijn makers. Voor mij is dit de miskoop van 2006.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  30. PvdG

    Na alle avonturen wilt Rayman eens ontspannen met een picknick. Deze wordt helaas verstoord door boosaardige konijnen. Rayman wordt gevangen genomen en gedwongen allerlei spellen te spelen.

    Het spel is simpel, speel alle minigames. Erg leuk, zeker als de speciale mogelijkheden van de wii geod worden gebruikt. Als je de verhaallijn hebt uitgespeeld, kan je doorgaan met de minigames door alleen of met vrienden (aan te raden met vrienden) de highscores proberen te verbeteren. De meeste spellen werken zonder problemen en hilarisch. Het is zelfs mogelijk filmpjes vrij te spelen. Helaas zit je op een gegeven moment op een punt waar je echt niet meer punten kunt halen, en er nog en stuk of 5 filmpjes zijn die unlocked zijn. Jammer. Maar Rayman Raving Rabbits biedt een geweldige ervaring.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  31. Heemskerk

    Dit is nou echt zo’n game die je met jong en oud kan spelen. Het leuke ervan is dat het met z’n 2en tegelijk kan, met of tegen elkaar. Omdat het korte spelletjes zijn zit je niet meteen tot diep in de nacht aan de tv gekluisterd. Zeer geschikt voor feestjes. Vooral de dansende konijntjes zijn erg leuk.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  32. zaltbommel

    ik vind het het beste spel ooit en ik heb hem besteld voor de wii en ik denk na alles dat ik heb gelezen over dit spel denk ik dat ik hem heel leuk ga vinden

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  33. Beerze

    Dit is een super leuk en orgineel spel! Ik heb het gespeeld op de “Gameplay 2006 Beurs” en het was heel verslavend. Het zijn allemaal kleine minigames die varieren van koeien melken tot konijnschieten. Er zit ook geweldige humor in! Lijkt mij 1 van de leukste Wii titels.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  34. Sjnakkes

    Leuk maar ook spannend

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  35. Nederland

    Dit is echt een geweldig spel, vooral op een feestje. Maar ook alleen: echt een aanrader!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  36. mismarit

    het is ons eerste spel voor de wii en we vonden het al meteen heel erg leuk,het is heel erg grappig met die konijntjes er zit heel veel humor in.
    het is ook heel erg leuk dat als je een paar games hebt gehaald er steeds weer nieuwe games bij komen dat is heel erg leuk ik heb hem al heel lang en ik heb hem nog niet eens uitgespeeld want sommige spelletjes zijn best wel moeilijk maar dat is ook juist leuk want je moet ook niet hebben dat alle spelletjes heel makkelijk zijn.
    en je het spel zo hebt uitgespeeld.
    hou je van humor spanning en behendigheid en zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen koop dan dit spel

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  37. Eindhoven

    Erg leuk spel, waarbij de fit bij ons veelvuldig wordt gebruikt. Dan is het ook goed te doen voor de kleinere kinderen, omdat ze de “ingewikkeldere” wii en nunchuk niet hoeven te gebruiken. Zit goed in elkaar en is gewoon erg grappig

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  38. Dongen

    Tel maar op: Leuk stijltje, superveel minigames (meer dan 70!), veel extra opties, perfecte controls en humor waar je geen genoeg van kan krijgen! Dit is zeker een van de betere launchgames voor de wii. Naast het leuk in elkaar gezette single-player verhaal, kun je ook nog met vrienden en familie, jong en oud, gezellig dollen met de konijnen in allerlei soorten minigames!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  39. Geleen

    Ik vond het een grappig spel.Om de haverklap lich je in een deuk.Een must have voor de mini game liefhebbers.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    PocketCubes
    Logo
    Enable registration in settings - general
    Shopping cart