The House of the Dead – Overkill

(5 klantbeoordelingen)

28.97

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

The House of the Dead – Overkill

In The House of the Dead: Overkill krijg je de bloederige taak om hordes besmette en bloeddorstige zombies van je af te slaan. Probeer te overleven en ontdek de gruwelijke waarheid die schuil gaat achter het House of the Dead!

The House of the Dead: Overkill is survival horror zoals je nog nooit gezien hebt. In de pulp-stijl van de echte jaren ’70 Grindhouse klassiekers en met een oorverdovend goede soundtrack die bestaat uit ruige funk gecombineerd met pompende electro is deze game nu al een instant klassieker.

Gebruik de Wii-mote als vuurwapen!

The House of the Dead: Overkill is een prequel op de bekende SEGA arcade-serie, The House of the Dead. Het verhaal speelt zich af voor de originele House of the Dead game en net als in de vorige delen staat het afschieten van zombies, monsters en ander gemuteerd gespuis centraal. Hierbij gebruik je de Wii-afstandsbediening als vuurwapen, terwijl je automatisch van locatie naar locatie wordt geloodst.

Het verhaal

Je kruipt in de huid van special agent G, die terwijl hij net zijn politieopleiding heeft afgerond, meteen in het diepe wordt gegooid en de meest brute monsters voor zijn kiezen krijgt. Samen met de ervaren bad-ass politieman Washington onderzoekt hij de mysterieuze verdwijningen in de kleine gemeente Louisiana. Stukje bij beetje komen zij achter het gruwelijke verhaal en belanden zij uiteindelijk op een locatie waar mensonterende experimenten worden volbracht…

Team up met je partner

Het is mogelijk met twee mensen tegelijk de verhaalmodus door te lopen. Tijdens het spelen kun je wisselen tussen een pistool en een shotgun en is het mogelijk de Slow-Mofo Time-optie te gebruiken. Hiermee vertraag je de tijd en kun je perfect het nauwkeurige schietwerk verrichten. Bovendien kun je de Wii-mote gebruiken om je vijanden een enorme beuk te verkopen. Het spel bevat ook een combo scoresysteem dat elke keer als een vijand wordt geraakt het aantal verdiende punten verhoogt. Een nieuwe feature, genaamd Battle Screen, voegt een extra uitdaging toe aan het spel doordat het camerastandpunt steeds verandert.

Kenmerken

  • Jaren ’70 Pulp Grindhouse horror: Eén van de meest populaire shooter klassiekers is terug! In een geheel vernieuwde “retro b-film-stijl” kun je al je agressie loslaten op de meest gruwelijke zombies.
  • Knallen met de Wii-mote: Non-stop-Wiimote actie. Knal zoveel mogelijk zombies af voor de ultieme high-score!
  • Sublieme co-op multiplayer op de Wii: Trommel een vriend op, worstel je door de levels en laat de actie van het scherm af spatten!
  • Grappige, spannende, gore-drenched en heerlijke over-de-top actie: Alleen de coolste, meest vingervlugge agent zal zich kunnen weren tegen deze aflatende “zombie-flood”. Gebruik “Slow-Mofo tijd” om de perfecte kills uit te voeren.
  • Bliksemsnelle Wii Remote reacties: Haal alles uit de bewegingsgevoelige Wii-mote en maak op allerlei manieren korte metten met de meest bloeddorstige vijanden die je ooit gezien hebt op de Wii. Pomp een paar keer met je shotgun, zorg dat er een goedgevulde magazijnclip in je 9mm zit en laat het feestje beginnen! Wanneer de zombies te dichtbij komen, of je wilt geen kogels aan ze verspillen, maak je ze gewoon een kopje kleiner met de achterkant van je pistool!

De beste gaming producten vind je met met de scherpste prijs bij PocketCubes

Specificaties: The House of the Dead – Overkill

Merk

Sega

Platform

Nintendo Wii

Genre

Avontuur, Role Playing Game (RPG)

Speleditie

Standard edition

Gesproken taal

en

Format

Dvd-rom

EAN

5060138442474

Doelgroep

Fanatieke gamer

Minimale leeftijd

18

Inhoud leeftijdsindicatie

Geweld

Online abonnement vereist

Geen abonnement vereist

Online optie

Ja

Splitscreen

Nee

Regio

PAL

Systeemeisen

Nintendo Wii of Wii mini console + controller(s)

Retour- en annuleerbeleid

Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina

Verpakking

Amaray

Gewicht

92.3 g

Gewonnen prijzen

Geen

Oorspronkelijke releasedatum

2009-02-20

Speltype

Treinsimulatie

Talen container

en

Verpakking breedte

13.5 cm

Verpakking hoogte

1.78 cm

Verpakking lengte

19 cm

5 recensies voor The House of the Dead – Overkill

4.4 uit 5
4
0
0
1
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. KERKRADE

    Dit spel heeft alles! Humor, actie, veel “gore” en ook nog een leuke verhaallijn. Als Tarantino “to the game zou gaan”, zou dit het spel zijn waarmee hij zich zou gaan identificeren!!! Mensen een advies: kopen en schieten!!!!!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. M.L. Hagen

    Gefrustreerd en wil je je afreageren? Waan jezelf in een film van Quentin Taratino! Dit spel vond ik helemaal geweldig!! Het is gewoon lekker dom schieten en je wordt erg uitgedaagd om alles en iedereen zo goed/snel mogelijk te raken. De spelers lopen vanzelf de route en jij kunt je geheel concentreren op het schieten. Al mijn vrienden die op visite komen raken er net zo verslaafd aan! Het is daarom een aanrader om er een of meer guns bij te kopen zodat je helemaal het juiste gevoel krijgt. Hierbij moet ik wel ff kwijt, pas op dat je niet iedereen het spel laat spelen vooral bij kids (of psychopaten)! Het is een zeer agressief spel waarbij verstandige personen die snappen dat het maar een spel is, het al lekker veel agressie oproept! Ik had het spel gekocht op de dag van het schietincident in Duitsland, het gaf wel een beetje een nare bijsmaak. Het spel speel je in een avond uit, maar het mooie is dat je dit heerlijk zult vinden om er meerdere avonden ervoor te gaan zitten. Wat ook erg goed is dat je zelfs met 4 spelers kunt knallen!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. phusebox

    Deze game heeft voor de Wii aardige graphics, en zeker verassend om een 18+ titel op de Wii te zien. Ik heb hem gekocht om gewoon even voor de fun met zijn tweeën wat zombies te kunnen knallen, maar helaas werken de controls voor geen meter. Je hebt niet goed in de gaten wie nou welk vizier bestuurd en regelmatig “plakt” je vizier vast aan de rand van het scherm.

    Al met al dus leuk om een uurtje te spelen, maar meer ook niet.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  4. NOORDWIJKERHOUT

    Errug leuk spel. Vindt je Kill Bill goed dan moet je zeker dit spel spelen. Over de top, veel overdreven bloed,actie & surreallistische muziek je voelt midden in een Quentin Taratino film.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  5. PsychoMan333

    Dit deel is een hele goede toevoeging aan de HOTD serie, of eigenlijk aan de arcade stijl on rail shooters in het algemeen.
    Afgezaagde verhaallijn, liters bloed, rondvliegende schedelstukken en een nonstop vloekende agent.. alles zit erin.
    Vooral ideaal dat het op de Wii is, omdat je zo het pure arcade gevoel in huis haalt.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    The House of the Dead – Overkill
    The House of the Dead – Overkill
    PocketCubes
    Logo
    Enable registration in settings - general
    Shopping cart